hits

Alt i ett kombivogn - Petie Cheriê Lively

#Innlegget inneholdet sponsede produkter
Hvor deilig har det ikke vært med litt sol og varme i Bergen de siste dagene?
Er det noen som fortjener det så er det oss etter denne regnfulle sommeren.

Idag tenkte jeg å vise dere den nye vognen vi har fått i hus, som mange har spurt om på snapchat allerede.
Vi har testet denne Petite Cheriê Lively kombivognen  fra Jollyroom i vel en uke nå, og dommen er klar.Jeg elsker den!!!
Snakk om å falle pladask for en så enkel vogn som dette.
Dette er en av Jollyroom sine nye høstnyheter innenfor barnevogner, og jeg har troen på at den kommer til å slå godt an.

Dette er en kombivogn med sitte - og liggedel i ett. 
Hvor enkelt og greit er ikke det liksom? Må jo være genialt for de som har eldre søsken som bruker vogn innimellom, så kan man hive babyen i selen og barnet i vognen hvis man er ute på tur, uten noen som helst problem. Det er bare til å vippe opp ryggen og justere på rammen.

Hjulene er og store og robuste, noe som gir vognen en utrolig god trillekomfort både for foreldre og barn. Jeg som trodde den vognen jeg allerede har nå hadde gode hjul, vel.. Disse er faktisk enda bedre.
Jeg liker og veldig godt hvor enkelt man kan regulere høyden på håndtaket. Det er bare til å trykke inn knappen i midten og dra den frem eller tilbake. Og det høres kanskje rart ut at det var noe jeg likte så godt, ettersom det - som regel - ikke er særlig vanskelig å regulere håndtak på andre typer vogner, men dette var faktisk noe av det første jeg la merke til, ettersom vi må regulere håndtaket på vognen hver gang vi tar den inn og ut av bilen for å få plass. Så det var deilig at det var så enkelt.Skinnet på håndtaket gir og veldig godt grep på vognen, ikke minst så synes jeg det ser veldig fint ut. 
Korgen under vognen er stor og veldig åpen, så den er lett tilgjengelig og man slipper å stå å knote. I tillegg er det fantastisk god solskjerming på vognen. Ikke bare er kalesjen stor og god, men det er og en ekstra flipp på innsiden som man kan trekke ut om man trenger ekstra beskyttelse mot solen (Se nederste bilde). Et stort pluss synes jeg!
Det er og en lufte luke på baksiden av kalesjen med myggnetting i slik at man kan lufte på varme dager. Også følger det med bilstoladapter til Maxi cosi, noe som alltid er lurt å ha om man bare skal rett innom butikken og behovet for å ta babyen ut av bilstolen ikke er tilstede. Skal jeg trekke frem en ting jeg savner med vognen så må det være vindtrekk(?). Er det det det heter egentlig? Det trekket som ligger over dynen.
Her i Bergen får vi jo titt og ofte alle årstidene på en dag. Så det hadde jo vært greit med et trekk over liggedelen i tilfelle det skulle komme en liten regnbyge.
Samtidig så er det jo ikke verre enn å bare alltid ha regntrekk med seg, så det blir jo heller bare en liten bagatell.Alt i alt så er jeg super fornøyd med vognen.
Den får pluss for knall god komfort, ekstra solskjerming, enkel justering av håndtaket, lufting i kalesjen, stor og åpen kurv under vognen og ikke minst, så er den utrolig brukervennlig når man kan bytte fra liggedel til sittedel på en blunk, også er det lett å pakke sammen og tar relativt liten plass i bilen.Hvis jeg skulle gitt den poeng så tror jeg at jeg ville endt med 8 av 10.
Det aller største plusset i boken må være at den er utrolig rimelig i forhold til hva du får for pengene.
Den er nå på SUPER tilbud inne på Jollyroom hvor du sparer 2500,- i tillegg til den rimelige før prisen.
I tillegg har du 1 års garanti på den om noe skulle skje den det første året!
Petite Cheriê Lively - Trykk på lenken for å komme direkte til vognen som finnes i både Black Melange som jeg har, og i den nydelige fargen Grey Melange som er like så fin som den svarte.

Én kommentar

Vår

27.12.2017 kl.17:46

Hei! Hvordan regntrekk passer til denne vogna? :)

Skriv en ny kommentar

AnnHelenUndheimWaage

AnnHelenUndheimWaage

24, Bergen

24 år gammel jente fra Bergen. Gift med drømmemannen. Sammen har vi jentene; Athene, Athelia og lille Althea i himmelen. Barn nummer 4 ventes i Juni. Hus, barn, hverdag og interiør. Instagram; @Ahundheim

Kategorier

Arkiv