hits

DÅP - Bildedryss

#Innlegget inneholder sponsede produkter
En super vel overstått dåp er over! Åh så jeg hadde gledet meg til denne dagen.
Jeg sier til meg selv og andre at "det er godt å bare få det overstått" når dåp er tema. Men sannheten er den at dagen ikke kunne kommer fort nok.
Jeg ELSKER jo dette. Planlegging, shopping, få bruke kreativiteten, dekorering, detaljer, helhet osv.
At det ble litt kaotisk når både jeg og mannen var i full jobb, samtidig som vi har en 5åring som akkurat har begynt på skole, en 2 åring i sin beste alder (les: Selvstendighetsalderen) og en 8 uker gammel baby som bare vil ligge på mamma, ja du kan banne på at svetten rant innimellom. 
Men jeg kom i mål! Det er det viktigste.
Det er tross alt 24 timer iløpet av et døyn, og jeg kan telle på en hånd antall timer søvn jeg fikk iløpet av natten de siste dagene, pjuuh.Velkomst drink.
Det er alltid viktig med en liten servering når gjestene ankommer lokalet.
Det tar som regel litt tid før vi setter oss til bords, så da er det for meg viktig å kunne by gjestene på noe mens man mingler.

Punsj oppskrift:
1 appelsin
1 Sitron
1 Lime
1/2 L Appelsinjuice
1/2 L Tropiskjuice/Grapefruktjuice
1 L Farris
1 L Sprite.
Masse isbiter
Bland all vesken, kutt opp all frukten i skiver og bland sammen.

Bord dekorering.
Som jeg skrev i tidligere innlegg. Fargetema var Gull, Hvitt og Rosa.
Det kunne se ut som det ble "to much" når man så alle gull detaljene samlet som på det tidligere innlegget, men av erfaring visste jeg at det ville bli helt perfekt.
Når det er et såpass "stort" bord, og så mye hvitt (duken feks) så trengs det masse detaljer for å kunne kjøre gull-stilen helt ut.
Så og si ALLE mine dekor produkter er fra Pynt til fest. De har så utrolig mye fint til alle slags selskap, og i alle slags farger til utrolig gode priser.
Jeg har brukt denne nettbutikken til alle mine tidligere selskap, og det er virkelig seriøse drivere som leverer fantastiske kvalitetsprodukter.
Pakken kommer super raskt i posten, og det er og en kjempe fordel for de som har glemt noe i siste liten.Sommerfugler går igjen <3
Aleah ble født på en av de fineste sol dagene i hele sommer. Derfor tenkte jeg at en sommerfugl ble et fint symbol på hun.
I tillegg var det akkurat disse gull sommerfuglene her jeg fikk på babyshower bleiekaken min av min gode venninne, så de er og et fint minne fra svangerskapet mitt med Aleah.

Gull vasene laget av syltetøyglass ble SKIKKELIG fine synes jeg.
Herlighet for en suksess det ble. Tanken slo meg bare når jeg var innom en hobby butikk og studerte masse gull-glitter. Aleah var vel ikke mer enn 2-3 dager gammel, men allerede da hadde jeg begynt å legge planer for dåpen. Glitteret kjøpte jeg allerede da, og det angrer jeg ikke på.Blomstrene ble valgt i hu og hast på lørdagen før dåpen. Med bare 2 timer til butikkene stengte slengte jeg med meg en haug med pakker av disse blomstrene, veldig usikker på hvordan det kom til å se ut ettersom ingen butikker hadde de blomstene jeg hadde sett for meg i hode, med Gud! Det var nok ment to be, for jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hvordan sluttresultatet ble.Direkte linker til alle produkter finnere dere i innlegget under.
Når det kommer til lokalet så lånte vi Bart på Peppes. Et fantastisk nydelig lokale som vi bruker ofte til selskap.
Det er utrolig fin innredning der. Skikkelig røft og tøft med masse tømmer, skinn og svarte detaljer. Jeg virkelig elsker den stilen, men akkurat i barnedåp så kunne jeg jo egentlig tenke meg at ALT var hvitt, slik at detaljene kom skikkelig frem, men det er nok litt for mye å be om, hehe.Snitter er alltid en suksess i dåp.
Det er enkelt og greit, også smaker det jo helt amazing! Vi bestilte 110 snitter til 20 pers, og det var heldigvis nok til at vi fikk med oss en brett hjem til kvelds og frokost. Jeg kunne seriøst spist snitter hver dag.

Kakebordet.
Vi pleier alltid å overdrive noe helt sinnsykt når det kommer til selskap og kaker. Denne gang var intet unntak, men det kunne blitt mye verre hadde ikke min søster stoppet meg.
Sjokoladekake, ostekake, mini pavlova, cupcakes, makroner, hvit dame og popcorn og slikkepinner til kidsa.
Etter 6 snitter holdt det med ett sjokoladekake stykke til meg, men jeg er evig glad vi hadde leftovers dagen etterpå slik at jeg fikk smakt på alt.Denne sjokoladekaken har min søster bakt.
Alt jeg trengte å si var at jeg ville ha en sjokoladekake med makroner som pynt og en vimpel på toppen, og vips så sto denne på bordet.
Den er så sykt god at jeg får vann i munnen bare av å tenke på den.Dåpsbarnet <3Hun var mye yngre enn de andre som døpte seg samme dag, men jammen kunne ingen slå hun når det gjaldt hårmanken.
Rett før presten måtte frem med hårføneren etter å ha vetet hode hennes!Denne dåpskjolen har min fantastiske Mormor strikket.
Den har jeg og døpt meg i. Og tenk, nå har alle mine barn og døpt seg i den.
Det er alltid en stor ære å få lov å bære barna mine til dåpen i denne kjolen.
"Familien Undheim" står det på sølvhempen på sløyfen.Tenk at disse tre er mine! Jeg er så ekstremt heldig.Alt i alt hadde vi en fantastisk dåp.

Noen lurer kanskje på hvorfor vi velger å døpe barna våre? Det er jo ikke en selvfølge det.
Anders er ikke døpt og heller ei troende på noen som helst måte (selv om han feirer både Jul, påske og pinse..just saying Anders!). Det respekterer jeg fult ut, og er grunnen til at vi giftet oss på tinghuset.
Men jeg tror på Gud og Jesus på min måte. Dvs ikke rett fra boken, men spesielt så liker jeg å tro på et liv i himmelen etter døden. Jeg liker å "kunne vende meg til Gud" i både gode og vonde stunder.
"Jeg synger alltid Kjære gud", "Jeg folder mine hender små" og "Min båt er så liten" til ungene mine, fordi den sang alltid mormor til meg og da følte jeg meg trygg og god. Dette er og de eneste nattasangene Athelia ber om når hun skal legge seg, så det er tydelig at hun gjør det samme.
Jeg tar alt med en klype salt, og jeg tror på det jeg selv tror på. Ingen kan ta fra meg det, og jeg taper heller ingenting på det.
Anders tror ikke, og det er heller ikke noe jeg vil forandre på. Heldigvis respekterte han mitt ønske om at jeg ønsker å døpe barna mine. Ikke bare er det tradisjon, men jeg liker tanken om at de nå er i Guds hender om noe skulle skje de <3

Så slik er det med den saken.
Dåpen er i boks. Vår aller siste dåp, tenk det!
Nå må jeg vente til jeg blir Mormor før jeg får bli med å stelle noe sånt i stand igjen, hehe.
Dagen ble perfekt, takket være min fantastiske familie og svigerfamilie.
Ikke minst takket være Anders, Athene og Athelia, og selvfølgelig dåpsbarnet selv. Verdens beste Aleah!

Én kommentar

Kari

26.10.2017 kl.12:47

Følgt deg lenge og er ikke sikkert du vil svara meeeen lurer fordi: du har en mor sant? Ser aldri at du skriver om ho eller er med ho? ☺️ Berre lure på hvor du er fra, og om du ligner hun! Hihi

AnnHelenUndheimWaage

07.12.2017 kl.19:10

Kari: Hehe, bloggen er ikke første prio om dagen har jeg funnet ut!
Men jeg har ikke kontakt med min mor, men kan si at vi er rake motsetninger både personlighetsmessig og utseende :P

Skriv en ny kommentar

AnnHelenUndheimWaage

AnnHelenUndheimWaage

24, Bergen

24 år gammel jente fra Bergen. Gift med drømmemannen. Sammen har vi jentene; Athene, Athelia og lille Althea i himmelen. Barn nummer 4 ventes i Juni. Hus, barn, hverdag og interiør. Instagram; @Ahundheim

Kategorier

Arkiv