Dåpsforberedelser

#Innlegget inneholder sponsede produkter

Det nærmer seg dåp, og på Søndag er vi klare for den store begivenheten.

Det kom litt brått på. Jeg hadde egentlig tenkt å gå for 27 August, men kirken var fullbooket av dåpsbarn frem til midten av oktober, og da hadde garanter ikke dåpskjolen passet. Derfor var vi veldig heldig som fikk 20 August i stede ettersom de akkurat hadde fått en avbestilling den dagen.
Så da var det bare til å hive seg rundt og begynne å planlegge hvordan selskapet skulle bli seende ut.
Heldigvis for meg har Pynt til fest alt som trengt for å lage et vakkert og minnerikt selskap til den store dagen.Disse nydelige gaveeskene skal fylles og plasseres ved hver gjest.
Eskene finner du HER og er perfekt til både dåp, bryllup og andre selskaper hvor man vil gjøre litt ekstra stas på gjestene sine.Disse "vasene" har jeg laget selv utav syltetøyglass (og et ølglass som jeg stjal av Anders for anledningen)
Så enkelt, greit og billig.
Jeg kjøpte massevis av forskjellige gullglitter i en hobbybutikk som skulle legges ned til 70%, og jeg er SÅ fornøyd med hvordan det ble.
Det kan bli litt "too much" når man ser det samler slik som dette, men alle gulldetaljene skal "spres" over et såpass stort bord og området at jeg tror det kommer til å bli helt perfekt. Man skal jo kunne se hva tema er når man går inn, derfor synes jeg det er viktig at det i hvert fall ikke blir for lite.
I vasene skal det enkle hvite blomster, har ikke helt bestemt meg for hvilken.
Disse telysholderene er noe vi hadde liggende fra de andre dåpene hvor sølv var tema. Derfor tok jeg lim på kanten og dyppet de i glitter slik at de og tok opp gulldetaljene.

Ettersom jeg bare har etasje-fat i sølv, og fargetema i dåpen er gull, hvitt og rosa så passet dette hvite fatet helt perfekt inn!
Fatet finner du HER
Det kakestrøet i gull på toppen her skal brukes på cakepops'ene, gleder meg såå til å se hvordan det blir. Jeg har gitt fra meg ansvaret på de til min søster, og hun leverer jo alltid.
De lyserosa perlene skal brukes på cupcakesene og strøene finner dere HER og HER
Pinner til cakepops finner dere HER
Også måtte jeg selvsagt ha litt godis til kakebordet.
Sjokoladehjertene skal blant annet brukes til gaveeskene og de finner dere HER og HER . Disse brukte vi og i dåpen til Athelia, og er såå fine og gode.
Kjærlighetene finner dere HERJeg synes alltid det er vanskelig når det kommer til valg av servietter.
Alt blir jo helt annerledes når det blir brettet og kommer på bordet. 
Valget mitt denne gang gikk derfor på disse store hvite som du finner HER og disse nydelige blondeserviettene i gull som du finner HER.
Disse skal brettes sammen, og jeg tror det kommer til å bli super fint.Cupcake former finner dere HER
Sugerør finner dere HER
Gull swirls finner dere HERMin søster har fått det ærefulle oppdraget med å bake dåpskaken dette året.
Med de to andre har vi bestilt fantastisk fine dåpskaker som er sviiiindyr, og da er det alltid så kjipt når det bare går 4-5 stykker fordi vi alltid har fulle kakebord. Så da ender det opp med at vi kaster resten etter å ha tilbringt 1 år i frysen.
Så til dåpskaken skal dette rå kule kakefate i gull brukes. Det finner du HEROgså skal alle gjestene få hver sin lille såpeboble.
De er såå søte, og siden det blir mange barn i dåpen blir det gøy for de å kunne gå ut og blåse litt, så jeg satser på at værgudene er med oss på søndag og gir opp litt opplett i det minste.
Såpeboblene finner dere HER
Til bordkort skal vi bruke disse nydelige sommerfuglene som dere finner HER
Jeg ville ha sommerfugl tema og farger i gull, hvitt og rosa, så det er gøy når det går igjen en rød trå. Jeg føler og på mange måter det blir lettere å pynte til festen om man allerede har fastsatt tema og fargevalg.Gull, rosa og hvite sløyfer skal fester på alt som kan festes på.


Gull, rosa og hvite ballonger finner dere
HER & HER & HER
Disse skal lages til i forskjellige buketter og pryde festlokalet.

Jeg gleder meg såå til den store dagen på søndag.
Det eneste minuset er at vi ikke kan pynte lokalet før på selve dagen. Dette er et lokale (Bart) som tilhører jobben til Anders, og som brukes som Bar i helgene, derfor må vi tidlig opp for å dra ned der søndags morgen å lufte ut all full og fanterier fra natten, og ikke minst for å få alt på stell før vi skal være i kirken 10.30. Det gikk så vidt forje gang i Athelia sin dåp, så denne gang skal jeg være enda tidligere ute slik at jeg får alt på stell.

Jeg har vært så super heldig å få lov til å samarbeide med Pynt til fest denne gang.
Fantastiske produkter og de har virkelig alt man trenger til en hver anledning. 
Nå skal det og sies at jeg handlet at jeg trengte til Athelia sin dåp der inne og, så dette er en butikk jeg har handlet masse av, og kommer til å fortsette å handle fra i alle år som kommer når det kommer til selskaper.
Super service, fantastiske produkter til utrolig gode priser.

Det vil selvsagt komme et eget innlegg med bilder fra dåpen og hvordan alt ble seende ut. Jeg er så spent. Håper det blir fint.
Ikke at Aleah bryr seg så mye nå, men jeg synes det er gøy at hun kan se tilbake på bilder fra den store dagen hennes og tenke at mamma gjorde alt hun kunne for å gjøre det fint i stand for hun<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AnnHelenUndheimWaage

AnnHelenUndheimWaage

24, Bergen

24 år gammel jente fra Bergen. Gift med drømmemannen. Sammen har vi jentene; Athene, Athelia og lille Althea i himmelen. Barn nummer 4 ventes i Juni. Hus, barn, hverdag og interiør. Instagram; @Ahundheim

Kategorier

Arkiv

hits