Til alle med flaskebarn - Denne MÅ dere ha.

Innlegget inneholder sponsede produkter
Etter 2 flaskebarn med masse koking av flasker, koking av vann, blanding av erstatning, termoser, vannkokere, stress og tungvinte løsninger ble jeg helt svett av å tenke på at vi nå måtte gjennom det samme på nytt.

Heldigvis er vi kommet så langt i 2017 at vi har fantastiske hjelpemiddel som gjør livet littegranne enklere.
Jeg er ikke den første som hivet meg rundt for å teste ut produkter og varer som visst nok skal gjøre alt så enkelt, men denne maskinen her har jeg hørt SÅ mye bra om, og ja! Jeg er desperat etter litt forenkling av flaske-hverdagen.Nå har jeg testet ut denne Baby Brezza Formula Pro Vellingvarmeren fra Jollyroom i godt over en uke, og jeg er så imponert.
Etter å ha hatt 2 andre flaskebarn i tilsammen flere år, så kan jeg med hånden på hjertet si at denne har gjort flaske-barn-livet vårt så utrolig mye enklere.Alt man gjør etter å ha vasket alle maskinens deler godt før bruk er å fylle kokt vann(avkjølt) i vanntanken (stor tank på 1,5 liter), fylle pulver beholderen med pulver også er den klar for bruk.
Så hver gang barnet skal ha flaske så trenger du faktisk bare skru på maskinen, velge ønsket mengde melk også trykke på "start" (grønn knapp)
Da vil maskinen dosere melken i perfekt mengde, temperatur(37 grader) og konsistens, slik at melken og blir helt fri for klumper og bobler.Flaskebrettet kan og justeres slik at den passer til alle flasketyper.
Vi bruker både Dr.Brown's flaskene som er av den største typen og Medela flaskene som er av den minste typen. 
Da er det rett og slett bare til å hekte av flaskebrettet og flytte det opp/ned i hakkene.


Også tar den seg SÅ godt ut på kjøkkenbenken. Den er jo rå fin, også synes jeg det er superkult å ha en "espresso" maskin til både kaffe og morsmelkerstatning stående

Og foruten om trakten på maskinen som må vaskes hver dag, så trenger man ikke rengjør noe annet mer enn 1 gang i måneden (som er anbefalingene)
Det vil derfor ikke være noe "ekstra arbeid" når det kommer til maskinen (noe jeg var redd for). Det gjør rett og slett bare livet enklere for oss med flaskebarn.Nå har jeg bare nevnt positive ting med maskinen, og det kommer virkelig rett fra hjertet. Men om jeg skulle satt fingen på noe som helst som jeg "savner" med maskinen så må det være at jeg kunne tenke meg litt flere ml valg, spesielt i de små mengdene.
Aleah drikker som oftes bare 30 ml de gangene hun får flaske (hun trenger veldig lite tillegg) så det hadde jo vært fint å kunne velge både 30 ml og 90 ml i tillegg, men dette tror jeg at jeg fort kommer til å bli vant til, dessuten så er nok ikke lenge til vi er oppe i de litt større mengdene.
Og det er faktisk det ENESTE jeg har å påpeke på maskinen.

Maskinen blir brukt hele dagen når det trengs, og når kvelden kommer og jeg går og legger meg så tar jeg med meg maskinen opp på rommet sammen med 2-3 flasker, og da har jeg alt jeg trenger for å gi hun mat hele natten. Så slipper jeg endelig å løpe ned hver eneste gang hun skal ha mat for å lage flaske.

Nå reiser vi på ferie om en uke, og jeg gleder meg virkelig til å kunne ta med meg maskinen og ha den på hotellrommet.
Det har vært såå savnet de tidligere gangene hvor vi har bodd på hotell osv, og vi har måtte koke på vann i vannkoker og til og med gå ut i resepsjonen på nattestid for å be de ordne litt kokt vann til oss osv.
Nå blir ferielivet så mye lettere.

Baby Brezza Vellingvarmeren får dere kjøpt hos Jollyroom og nå er den nedsatt med hele 550,- 
En varm anbefaling til alle dere der ute som har flaskebarn/delammer/mammer <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AnnHelenUndheimWaage

AnnHelenUndheimWaage

24, Bergen

24 år gammel jente fra Bergen. Gift med drømmemannen. Sammen har vi jentene; Athene, Athelia og lille Althea i himmelen. Barn nummer 4 ventes i Juni. Hus, barn, hverdag og interiør. Instagram; @Ahundheim

Kategorier

Arkiv

hits