Luksus hår - Før og etter

Innlegget inneholder sponsede produkter.

God Torsdagskveld dere.
Som mange av dere fikk med dere igår så var jeg i byen hos min flinkeste frisør og gode venninne Marie og fikset opp i dette kråkereiret mitt.
Det passet egentlig veldig bra nå rett før fødsel og babytid.

Jeg får seriøst vondt i sjelen min når jeg ser disse før bildene. Tenk å gå rundt slik som dette, haha.
Ikke bare sto det på agendaen å få bukt på etterveksten og få fikset opp i fargen, men heldig som jeg er så er jeg blant de første som har fått testet ut Luxushair.no sitt nye tapehair i serien LH+ Virgin hair collection, og jeg har vært sååå spent.SJEKK denne fargen da dere.
Marie vet hva du driver med til en hver tid, og hun gir seg søren ikke før hun er fornøyd.
Hun er så utrolig dyktig i jobben sin og virkelig elsker det hun driver med!
Så holder du til i Bergen og trenger å få fikset i håret, ikke nøl med å dra til Marie som jobber på Digg Hair i 2 etasje inne på Sundt eller bestill din time HER
(Ikke sponset, bare litt gratis reklame til vb frisør <3)
Dette er 100% ekte virgin hår fra Mongolia, minimalt behandlet hår for optimal kvalitet.
Og det kjennes. Håret er silke mykt og helt uten slitasje.
Rent kvalitetsmessig er dette håret blant det beste i verden. Spesielt konstruert med god fuktighet, ekstra fin struktur, glans og mykhet.
Ved riktig behandling kan du bruke håret igjen og igjen, måned etter måned.

Foreløpig er jeg super positiv og fornøyd med resultatet og håret. 
Jeg har hatt mange forskjellige tapehår opp gjennom, og dette er foreløpig uten tvil det beste jeg har prøvd.
Jeg kjenner ingenting til festene med mindre jeg tar meg i håret og kvaliteten er jo som sagt helt upåklagelig.

Jeg har fargen "Mist" som du kan kjøpe HER, og foreløpig er det den eneste fargen som er inne, men ikke fortvil!! Det kommer flere farger om litt.
Anbefalt mengde er 1-3 pakker. Jeg vil absolutt anbefale 2 pakker om du har et normalt tykt hår som meg. 1 pakke ville jeg ikke anbefalt med mindre du har veeldig tynt hår, og 3 pakker er ikke nødvendig med mindre du har usedvanlig tykt.
Håret kommer og i 2 forskjellige lengder.
50 eller 60 cm. Jeg tok 60 cm, men det hadde nok holdt med 50 ettersom jeg klippet ganske mye av det.Nei, jeg er bare så utrolig fornøyd.
Etter at jeg la ut frisørbesøket i går fra A-Å på snapchat så har det hagglet inn med spørsmål. Jeg tror jeg har klart å svare de fleste, men her har dere i hvert fall et innlegg med alt samlet. Vurdere du extensions og er opptatt av kvalitet, da burde du ikke nøle.
www.Luxushair.no serverer kvalitetshår av ypperste klasse.

Hva synes dere om håret?
Noen flere spørsmål? I så fall sleng de ut i kommentarfeltet, så skal jeg svare så godt jeg kan.

8 kommentarer

Caroline

08.06.2017 kl.22:03

Hva vil det si at det er virgin hair fra mongolia? 🙈

AnnHelenUndheimWaage

08.06.2017 kl.22:15

Caroline: 100% mongoliansk menneskehår! Regner med de kaller kolleksjonen for "Virgin" ettersom det er minimalt behandlet, men det skal jeg sjekke opp i ??

Caroline

09.06.2017 kl.23:24

Wææ, helt ærlig vet jeg ikke om jeg hadde klart å gå rundt med noen andre sitt hår! 🙈 Vet du om det er sånn i Mongolia som i India, at kvinner ofrer håret sitt til Gud, helt uvitende om at folk tjener penger på det? Var en dokumentar på tv2 om det for noen år siden, og etter det ble jeg kjempeskeptisk til løshår :p Det er jo veldig fint da, men ikke verdt det om det er triste historier bak :(

AnnHelenUndheimWaage

10.06.2017 kl.11:46

Caroline: Hehe, du vil i hvert fall ikke kjøpe hår som IKKE er menneskehår, for det er bare drit! Ikke kan det farger, glattes, krølles osv. Blir fort veeldig pistrete og umulig å vedlikeholde :p
Nei, dette må du nesten sende en Mail til Luxushair å høre om. Jeg nekter å tro de støtter slikt, og har troen på at de har gode rutiner når det kommer til hvordan håret blir donert/kjøpt på :-)

Silje

17.06.2017 kl.00:45

Fysj, Luxushair kjøper håret fra Kina og fabrikken der gir IKKE garantier på hvor håret kommer fra, kan like gjerne være hår fra sykehus du har eller fengsel, du har NULL garanti hvor de amatørene i luxushair henter håret, jeg har vært i kontakt med leverandøren demmes og der er skremmende tro meg og jeg vet mye om det håret!!!

AnnHelenUndheimWaage

17.06.2017 kl.01:42

Silje: Jeg velger å stole på Luxushair sin håndtering av prosessen, ettersom jeg ikke har noen grunn til å ikke gjøre det.
Det "kan" komme fra sykehus eller fengsel betyr vel ikke at det gjør det? Det er vel bare din antydning? Eller tar jeg helt feil?
Du sier du vet mye om håret, så du må gjerne fortelle mer, men da ser jeg helst at du har sikre kilder å komme med for at jeg skal kunne ta det seriøst.
http://www.luxushair.com/etisk_handel

Charlotte

20.06.2017 kl.23:09

Hvor mye koster det å få satt på ? 😇

AnnHelenUndheimWaage

21.06.2017 kl.16:17

Charlotte: Det kommer nok veldig an på fra frisørsalong til frisørsalong! Ring din frisør og spør :-D

Skriv en ny kommentar

AnnHelenUndheimWaage

AnnHelenUndheimWaage

24, Bergen

24 år gammel jente fra Bergen. Gift med drømmemannen. Sammen har vi jentene; Athene, Athelia og lille Althea i himmelen. Barn nummer 4 ventes i Juni. Hus, barn, hverdag og interiør. Instagram; @Ahundheim

Kategorier

Arkiv

hits