I vente på sistemann

Enda en uke er over og en ny påbegynt.
I slutten av denne uken bikker jeg 37 fullgåtte. Noe som da vil si at jeg faktisk har gått til termin. Så etter denne uken er hun hjertelig velkommen ut om hun skulle gått mot strømmen og meldt sin ankomst før UL termin.

Tror jeg har vanskelig med å skjønne at det snart kommer en liten en til.
Jeg styrer jo overhode ikke like mye som jeg har gjort med de andre.
Mangler fremdeles masse småting som stellematte, sengekantbestytter, vaskekluter, sengehimmel, brystpumpe, vaske babyklær, re opp sengen, stelleprodukter, flasker, tutter osv osv. Sikkert en hel haug til jeg mangler, men jeg stresser overhode ikke. 
Det viktigste er nok i hus, så jeg tror vi skal klare oss uansett om hun skulle dukket opp i morgen eller ei.Heldigvis er dette nyydelige babyneste i hus.
Dette er det Mimastjerne som har laget til lillesøster (Du finner hun på facebook og instagram) og det er akkurat så fint og enkelt som jeg har drømt om.
Navnevimpel har jeg og fått! Såå skjønn <3 Gleder meg til å vise dere hele navnet.


Magehuset i uke 36.

Hjemmelaget vognleke til lille! Såå enkelt og veldig mye billigere å lage de selv enn å få laget de på bestilling.
Jeg kjøpte perler og alt utstyr hos Billigabander.se, super rask levering og billig.Verdens beste storesøstre kan nesten ikke vente med å treffe lille A <3
Athene synes nesten det er mer spennende å vente på lillesøster enn det faktum at hun faktisk skal begynne på skolen etter sommerferien.Jeg har og vært såå heldig å få tilsendt denne super fine smokkesnoren til lillesøster.
Den er såå søt og fin, og helt perfekt som leke når hun blir litt større.
Ellers tok vi oss en tur til Odda fra torsdag til fredag.
Som jeg har nevnt tidligere så har meg og Anders kommet frem til at vi ikke ønsker oss flere barn, valget ble derfor enkelt når Anders ytret ønske om å sterilisere seg. Fantastisk at vi nå kan slippe alle bekymringer rundt det å bli gravid igjen.
Jeg kommer til å gå over på spiral eller fødsel uansett for å minske blødning under mensen, så det er jo deilig å være dobbelt sikret siden INGEN prevensjonsmidler (ikke en gang sterilisering) er 100% sikker.

Uansett. Det kunne gått bedre for stakkars Anders som endte opp med infeksjon i pungen.
Han har nesten ikke klart å gå på beina hele helgen, og på lørdagskveld sendte jeg han rett på legevakten etter å ha sett hvordan det så ut der nede.
Så da ble det antibiotika og masse smertestillende på han.
Blueballs har heretter fått en ny mening, haha.
Håper alle har hatt en fin helg! 
Det har i hvert fall jeg. Humøret er på topp for tiden og det samme er energien, noe som er utrolig deilig.

4 kommentarer

Victoria Larsen

29.05.2017 kl.16:01

Så fint innlegg! Herlig <3

AnnHelenUndheimWaage

29.05.2017 kl.16:20

Victoria Larsen: <3

Siw

29.05.2017 kl.17:48

Du har noen utrolig nydelige jenter <3 Og om ikke lenge har du enda en liten prinsesse <3 Its a blessing !! Nyt kvelden fine du :)

AnnHelenUndheimWaage

31.05.2017 kl.14:41

Siw: Åhh <3 Tuusen takk for det <3

Skriv en ny kommentar

AnnHelenUndheimWaage

AnnHelenUndheimWaage

24, Bergen

24 år gammel jente fra Bergen. Gift med drømmemannen. Sammen har vi jentene; Athene, Athelia og lille Althea i himmelen. Barn nummer 4 ventes i Juni. Hus, barn, hverdag og interiør. Instagram; @Ahundheim

Kategorier

Arkiv

hits