Svangerskaps oppdatering uke 30

Termin:
28.Juni 2017

Hvor langt på vei:
30+2

Dager igjen av svangerskapet:
70 dager igjen

Hvor stor er babyen:
Babyen i magen er nå ca 37 cm og 2kg.

Ukens must have(s):
Grove knekkebrød med brunost. Spiser sikkert 6-8 om dagen!

Kjenner du mye til den lille mageboeren:
Kjenner mye til hun, men hun er en ganske rolig og harmonisk baby.

Plager:
Bekkenløsning, blodtrykksfall, bekkenlåsning, ryggsmerter, halsbrann og myye halsbrann.

Kjønn på babyen:
En liten jente.

Navn:
Det står fremdeles mellom 2 navn, begge starter på A.
Anders og Athelia har lagt sitt elsk på det ene, mens meg og Athene liker best det andre.
Begge navnene passer godt sammen med jentene sine, det ene navnet er det ca 30 stykk i Norge som heter, mens det andre navnet har jeg laget selv og er ikke brukt av noen andre. Spennende å se hva vi ender opp med.

Hvordan sover du om natten:
Sover godt når jeg først har sovnet, men bruker noe lengre tid på å sovne pga ryggsmerter.
Det gjør ubeskrivelig vondt i ryggen når jeg ligger på sidene, men det blir enda verre om jeg ligger på rygg, så det blir ekstremt mye turning når jeg sover. Også er jeg blitt helt anhengi av ørepropper ettersom jeg våkner av hver minste lyd.

Fødselsforventninger:
Jeg håper fødselen starter av seg selv! Og at det forløper seg likt som fødselen til Athelia. Kan godt starte før termin, men jeg griner hardt om jeg må gå mer enn 7 dager på overtid. Jeg gleder meg veldig masse til å få gå igjennom en sånn magisk opplevelse enda en gang. Men litt tanker og angst for å måtte forlate sykehuset tomhendt igjen er tilstede, så litt frykt for at det skal skje bittelillesøster noe er absolutt tilstede.

Humør:
Humøret er på topp det, om jeg har fått nok søvn, nok mat og jeg har det ryddig og harmonisk rundt meg.
Desverre er jeg ganske tiltaksløs for tiden, noe som igjen gjør at jeg ikke orker å styre så mye rundt i huset, noe som igjen fører til et rotete hjem, så av og til har jeg bare lyst å grine av frustrasjon over rote huset. Men alt til sin tid! Det blir liksom helt umulig for meg å bøye meg ned på gulvet og plukke opp alt mulig av små plukk som ungene slenger i fra seg, så jeg må nesten bare holde ut i 9 uker til.

Vektøkning:
Til nå har jeg gått opp 11 kg. Jeg blir like forskrekket hver gang jeg trer på vekten hos legen, men han er heldigvis flink til å berolige meg om at det er helt normalt å gå opp i vekt på dette tidspunktet (Jeg vet jo det innerst inne selv også, men 500-800 gram i UKEN er mye synes jeg!)
Jeg får bare nyte denne tiden, for etter fødsel har jeg store planer om å komme meg ned på trivselsvekten min, bli sterkere og mye mer aktiv!!

Innkjøp:
Mangler vel egentlig bare en stellematte, sengekantbeskytter, sengehimmel, kluter og litt mer klær.
Vi har jo alt fra før av, men ettersom alle babyklærene er brukt av både Athene og Athelia så har jeg endt opp med å kaste en hel haug. Veldig mye stygt og slitt, full av flekker etter bæsj og gulp, så litt nytt trengs i garderoben.

Kontroll:
Neste kontroll er i starten av Mai.

Strekkmerker:
Magen min er allerede smekk full av strekkmerker, så jeg tror ikke jeg har fått noen nye. Athene sprakk meg greit opp ved første svangerskap.Kan ikke tro jeg bare har 70 dager igjen <3
Vi gleder oss såå til å hilse på lille trultemor i magen!
Måtte de neste 70 dagene gå foort!! (Litt fordi jeg ønsker sommer og sol NÅ!!)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AnnHelenUndheimWaage

AnnHelenUndheimWaage

24, Bergen

24 år gammel jente fra Bergen. Gift med drømmemannen. Sammen har vi jentene; Athene, Athelia og lille Althea i himmelen. Barn nummer 4 ventes i Juni. Hus, barn, hverdag og interiør. Instagram; @Ahundheim

Kategorier

Arkiv

hits