Hvordan holde barnerommet ryddig

Innlegget inneholder annonselenker

God Torsdag dere.

Våknet til snø i dag tidlig, og det snør faktisk enda.
Jeg som hadde håpet på litt VÅR nå som vi endelig er i Mars mnd.

Idag har jeg vært på svangerskapskontroll hos legen, alt er i tipp topp stand heldigvis, hvis man ser bortifra bekkenløsning, veldig lavt blodtrykk og blodtrykksfall. Og det overlever man heldigvis, hehe.
Ellers har dagen gått til å rydde disse barnerommene da.

Hvordan holde barnerommet ryddig? 
Nei, jeg har ingen fasit! Her flyter lekene så snart de kommer hjem fra barnehagen, men jeg er bare glad de liker bedre å leke med lekene sine, bruke fantasien, enn å sitte på ipad/tv.

Jeg får ufattelig mange spørsmål daglig om hvor tingene jeg poster er fra, derfor linker jeg til alt nå i dette innlegget.
Det aller meste er fra Jollyroom som i følge meg er den beste "Mor og Barn" butikken på nett.


Elsker denne råfine Mini-speederen fra Jollyroom.Luftballongen og Juniorsengen er og fra JollyroomEn storfavoritt fra barnerommet er denne Kids concept sofaen fra Jollyroom. Den er så utroolig fin! Must have.Denne Alice & Fox bokhylle huset er og en stoor favoritt på barnerommet.
Kan brukes både som pynt, oppbevaring og til lek.
Den er stor og fin, rommer masse leker og bøker, og du får den nå på supertilbud hos Jollyroom.Måtte jo selvsagt ha denne A-bokstav nattlampen  til jentene som begge begynner på bokstaven A.Athelia sin favoritt leke er dette Woodlii Kakefatet 
Helt herlige barnefarger.Alice & Fox koffertene er nok mine favoritter.
Super fin til pynt og veldig greit å kunne oppbevare små leker i de.Her ser dere 1/20 del av bøkene til Athelia. Det er såå viktig med bøker på et barnerom.
Alle barn tjener på å bli lest for hver eneste kveld. Det er så utrolig mye lærdom i det.
Så her får de velge seg ut 1-3 bøker hver kveld som vi leser ved sengen.Og denne Woodlii Uglen er et must for alle barn.
Masse fine lysbilder i form av stjerner og mange deilige sovesanger.Jeg tenker at så lenge alle barnelekene har sin plass på rommet, altså at man har nok oppbevaringsplass til alt, så skal det ikke være så vanskelig å holde rommet ryddig.
I tillegg går det jo an å gå til innkjøp av gjennomsiktige bokser på hjul som man kan oppbevare under sengen, hvor du kan gjemme unna masse vil av leker du ellers ikke vet hvor du skal plassere.

Ellers vil jeg og anbefale å pakke bort leker for en periode. Ting som aldri blir brukt og bare ligger på barnerommet og tar plass/slenger/støver bort, blir mest sannsynlig som ny etter noen måneder bortpakket på boden.

Skulle du ønske å skifte ut litt barneleker og trenger nye så finner du såå mye fint hos Jollyroom

2 kommentarer

Victoria

02.03.2017 kl.22:56

Åh, så utrolig fiint! :)

AnnHelenUndheimWaage

03.03.2017 kl.00:22

Victoria: Tuusen takk for det <3

Skriv en ny kommentar

AnnHelenUndheimWaage

AnnHelenUndheimWaage

24, Bergen

24 år gammel jente fra Bergen. Gift med drømmemannen. Sammen har vi jentene; Athene, Athelia og lille Althea i himmelen. Barn nummer 4 ventes i Juni. Hus, barn, hverdag og interiør. Instagram; @Ahundheim

Kategorier

Arkiv

hits