Livet som en gravid selvstendig næringsdrivende!

Rett før jeg fant ut om graviditeten hadde jeg veldig spontant bestemt meg for å starte for meg selv.
Valget falt på spraytan, noe jeg ikke angrer på i det hele tatt.
På under 1 måned hadde jeg kurset meg, skaffet meg et lite lokale og fått igang businessen! 
Dette var bare en midlertidig jobb frem til jeg fant meg en jobb jeg virkelig kunne trives i. Jeg elsker å styre på på egenhånd, så det kunne liksom ikke passet meg bedre. Jeg styrer selv mine egne arbeidstider, og det er helt gull når man har barn og en mann som jobber i restaurant bransjen.

Også fant jeg plutselig ut at jeg var gravid da! 
Jeg hadde liksom akkurat startet opp! Iløpet av de første dagene med åpning fikk vi sjokk beskjeden, så tidspunktet var liksom ikke helt optimalt for oss.
I tillegg så sliter jeg med blodtrykksfall og bekkenløsning fra uke 10 hvert eneste svangerskap, noe som kan blir utrolig tøft å balansere på hektiske dager med mange kunder.
Jeg står for det meste rett opp og ned når jeg behandler kunden, ellers så sitter jeg på huk, så muligheten for å gå rett i bakken er ganske stor hvis jeg ikke kan sette meg rett ned når blodtrykket faller.
Det kommer litt an på om jeg har sovet nok og fått i meg nok mat, i de tilfellene hvor jeg ikke har gjort det så kan det å stå rett opp og ned i max 2 minutter være nok til at jeg besvimer. Mens dager hvor jeg har både sovet og spist nok så klarer jeg som oftes å stå 15 minutter sammenhengende.
Det er såpass gale at jeg sitter når jeg lager middag, setter meg ned på bruskasser i butikken og på slutten av svangerskapet pleier jeg å måtte ha en stol i dusjen for å i det hele tatt klare å dusje. Helt jævlig, og jeg føler meg virkelig som en lat jævel som bare vil sitte hele tiden, men jeg vet at alle andre der ute som sliter med blodtrykksfall vet hva jeg snakker om. Takk gud for at det bare er noen måneder av livet.

Uansett, nå er en krakk med hjul påvei i posten til meg slik at jeg har mulighet til å sette meg ned mens jeg behandler kunder og bare tanken på at muligheten til å sette seg ned er tilstede kommer til å utgjør en stor forskjell, så jeg har troen på at jeg kan holde på med jobben min ganske lenge dette svangerskapet.
Jeg er jo tross alt min egen sjef, så tilrettelegging i jobben er heldigvis ikke noe problem.


Som sagt så er dette bare en midlertidig jobb. Dette er overhode ikke fremtiden min, men jeg synes det er en veldig gøy og spennende periode i livet mitt, og jeg liker veldig godt å skape min egen arbeidsplass.
Den store drømmen min er å en vakker dag gå all in for å starte opp noe på egenhånd! En butikk, nettbutikk, salong. You name it! Drømmene er mange, og med mitt brennende engasjement og vanvittige spontanitet så skal jeg ikke se bort ifra at mine drømmer en gang blir virkelighet. 

10 kommentarer

Victoria Larsen

25.01.2017 kl.21:32

Flott innlegg!

AnnHelenUndheimWaage

25.01.2017 kl.21:33

Victoria Larsen: Tusen takk for det :)

Hanne Lovise Johnsen

25.01.2017 kl.21:38

fin blogg!

AnnHelenUndheimWaage

25.01.2017 kl.21:46

Hanne Lovise Johnsen: Tusen takk for det :-)

Anna

25.01.2017 kl.23:22

Ååh, kjenner meg igjen! Fra uke 20 måtte jeg sitte på en krakk i dusjen, klarte ikke å gå på butikken, måtte sitte å lage mat, klarte ikke å gå tur eller noe.. De rundt meg trodde jeg overdreiv og var lat...

AnnHelenUndheimWaage

26.01.2017 kl.00:03

Anna: Helt forferdelig!! Det gjør nok de rundt meg og, men er ikke mye jeg kan gjøre med det :-P Er virkelig et mareritt! Bare det å hente barna i barnehagen er en utfordring om jeg ikke får satt meg ned :-p

Victoria Larsen

25.01.2017 kl.23:46

Jeg ønsker deg en fin onsdagskveld :-)

AnnHelenUndheimWaage

26.01.2017 kl.00:03

Victoria Larsen: Takk det samme :-)

28.01.2017 kl.10:33

Vi trenger barneutstyrsbutikk i Os :-D sånn type barnevognservice som de har på amfi Askøy og i sentrum ;-)

AnnHelenUndheimWaage

28.01.2017 kl.11:24

Anonym: Helt enig! Ikke minst en butikk som selger gravidklær :-P Tanken har vært der! Hvem vet, kanskje en dag :-D

Skriv en ny kommentar

AnnHelenUndheimWaage

AnnHelenUndheimWaage

24, Bergen

24 år gammel jente fra Bergen. Gift med drømmemannen. Sammen har vi jentene; Athene, Athelia og lille Althea i himmelen. Barn nummer 4 ventes i Juni. Hus, barn, hverdag og interiør. Instagram; @Ahundheim

Kategorier

Arkiv

hits