Engasjerte lesere!

Veldig gøy å se at det siste innlegget mitt engasjerte folk!
De aller fleste forsto akkurat hva jeg mente og var forsåvidt enig med meg i det, mens enkelte selvsagt må vri og vende litt på ordene mine for å kunne være uenig. Begge deler er helt greit og bare gøy syntes jeg, slik at vi får satt tema litt i dagslys. 

Men for å oppklare en ting.
Jeg gleder meg selvsagt til å få vite om det er en gutt eller jente jeg bærer på, slik som alle andre foreldre gjør ved en graviditet.
Ingen skal ha noe som helst dårlig samvittighet for det! Problemet er bare når det går over stokk og stein, spørsmål ang kjønnet blir MANGE og det blir ene og alene hovedfokuset til folk rundt deg. Det er rart at fokuset er SÅ stort på hvilket kjønn det blir, mens fokuset er så lite på om alt så bra ut i magen eller ei.

Men men! I morgen er det ordinær ultralyd, og så jeg gleder meg til å se mageboeren igjen.
Det er så vanvittig mye liv i magen for tiden! Kjempe gøy å kjenne at han/hun vokser seg stor og sterk inni der.
Jeg er ganske nervøs, men ikke i nærheten av hvor nervøs jeg var før ultralyd for 2 uker siden, så jeg prøver bare å tenke positive tanker og forholde meg rolig.
Også håper vi selvsagt vi får vite kjønnet på babyen! Det ville vært enda viktigere å vite kjønnet om babyen faktisk ikke hadde vært frisk, slik at vi får gitt navn.
Navnene er vel så godt som bestemt nå, så det blir spennende å se hvilket av de vi får brukt.Ellers så har jeg vært hjemme med jentene i godt over en uke nå. Den ene sykdommen etter den andre bare balte på seg.
Medisinskapet er godt fult opp etter denne uken! Mange seine netter, legevakt, øyebetennelse, feber, elveblest osv! En uke fylt med masse kjærlighet og kos til disse syke jentene.
Men idag er første dagen de begge to er tilbake i barnehagen. Ganske deilig, om det er lov å si.
Så nå skal jeg rett ned på jobb med noen gavekort jeg har laget til idag, også skal jentene hentes, middag lages, Athene skal på turn, kvelds, stell også er det rett i seng igjen. Tiden flyr og dagene raser fra meg, men en hektisk hverdag er både gøy og utfordrende nå med 2 barn, en voksende mage og bekkenløsning!Hold dere oppdatert her inne i morgen!
Det kommer helt klart et innlegg etter ultralyden.
Wish me luck.

4 kommentarer

Victoria Larsen

25.01.2017 kl.15:10

Jeg ønsker deg en fin onsdag :-)

AnnHelenUndheimWaage

25.01.2017 kl.16:13

Victoria Larsen: Takk det samme :-)

Vilde Søvik

26.01.2017 kl.01:08

Lykke til idag!! Gleder meg til neste innlegg!🌟

AnnHelenUndheimWaage

26.01.2017 kl.08:08

Vilde Søvik: Tuusen takk for det <3

Skriv en ny kommentar

AnnHelenUndheimWaage

AnnHelenUndheimWaage

24, Bergen

24 år gammel jente fra Bergen. Gift med drømmemannen. Sammen har vi jentene; Athene, Athelia og lille Althea i himmelen. Barn nummer 4 ventes i Juni. Hus, barn, hverdag og interiør. Instagram; @Ahundheim

Kategorier

Arkiv

hits