Vi venter baby nummer 4!

I'm back baby!

Hei alle dere trofaste følgere som klikker dere inn for litt oppdateringer fra denne kanten.
Nå har jeg hatt en blogg-pause siden september, og jeg kan mildt sagt si at det har skjedd veldig mye siden den tid.

Vi venter vårt fjerde barn.
Utrolig nok er vi gravid igjen! Eller utrolig og utrolig. Det kan føles ut som jeg blir gravid bare Anders ser på meg.
Dette var ikke helt etter planen, og vi fant ut av nyheten hele 10 uker inn i svangerskapet, noe som selvsagt kom som et sjokk.

Det har vært veldig vanskelig å senke skuldrene denne gang, og ettersom jeg både hadde drukket litt og brukt snus under svangerskapets første 10 uker så gjorde det alt mye verre.
I tillegg har vi fått akkurat den samme termindatoen som det vi hadde med Althea som døde. 26. Juni, noe som er både godt og vondt.
Når vi skulle inn til tidlig ultralyd så fikk vi og den samme jordmoren som fortalte oss om problemene til Althea, så angsten var veldig stor når vi skulle inn og sjekke om alt sto bra til.
Jeg har på en måte bare blitt dratt tilbake til en vond og fæl tid denne gangen, derfor var det ekstra deilig å få bekreftet igår på ultralyd (17 uker på vei) at ALT så helt normalt og fint ut.I forkant av ultralyden igår så fikk vi vite på ultralyden forje uke at jordmor var litt redd for om nese beina til babyen kunne være litt underutviklet.
Dette var hun redd for fordi hun først ikke fant noen nese-bein i det hele tatt, derfor ville hun ha meg inn til en ekstra sjekk hos en overlege slik at vi kunne få dette bekreftet/avkreftet.
Jeg tenkte ikke så mye mer over hva dette kunne være, men natten før ultralyden kom jeg på at jeg kunne google symptomet, og da dukket det selvsagt opp veldig mye relatert til trisomi 21, Downs syndrom. Det ble en tårevåt natt og morgen etter, men heldigvis kunne ikke overlegen se noe som helst mistenkelig på baby, så da senker vi skuldrene.
Man kan jo uansett aldri vite om baby som kommer er syk eller ikke før etter fødsel, så sålenge alt ser bra ut på ultralyd så tar vi ingen sorger på forskudd.

Jeg trives super godt med den voksende magen og gleder meg helt vilt til i sommer når familien blir beriket med enda en liten tass.
Kjønnet får vi mest sannsynlig vite på ordinær ultralyd om 2 uker. Hva det blir spiller INGEN rolle for verken meg eller Anders, vi kunne virkelig tenke oss både en ny jente og en gutt, så vi er bare veldig spente på hva som skjuler seg der inne.Magefølelsen min sier gutt, Anders tror jente!
Hva tror dere?

4 kommentarer

Silje

13.01.2017 kl.15:58

Åå så gøy at bloggen er oppe å går igjen! Håper det varer :-) jeg bare lurer av nysgjerrighetens grunn, hvordan fant du ut at du var gravid og merket du ikke noe før 10 uker? Håper det kommer litt flere innlegg fra denne kanten nå. Alltid gøy når du har lagt ut noe nytt fra snapchat og instagram så om bloggingen fortsetter blir jeg veldig glad!

AnnHelenUndheimWaage

22.01.2017 kl.00:53

Silje: For en gøy kommentar! Tusen, Tusen takk <3
Skal prøve og opprettholde 1-3 innlegg PR uke! Noe mer enn det vil være å ta meg vann over hode! Men de dagene jeg er aleine hjemme på kveldstid skal jeg alltid prøve å samle sammen noen ord :)
Veldig gøy at du er en ivrig tilhenger! :)

22.01.2017 kl.23:57

Ååå gratulerer så masse! Blir babysjuk av hele greien <3 Eg var syv mnd på veg når eg fant ut av det, eit stoooort sjokk for å sei det sånn :)

AnnHelenUndheimWaage

23.01.2017 kl.08:24

Anonym: Tuusen takk for det :) Å herlighet, for et sjokk!! Var dette med nummer 1?

Skriv en ny kommentar

AnnHelenUndheimWaage

AnnHelenUndheimWaage

24, Bergen

24 år gammel jente fra Bergen. Gift med drømmemannen. Sammen har vi jentene; Athene, Athelia og lille Althea i himmelen. Barn nummer 4 ventes i Juni. Hus, barn, hverdag og interiør. Instagram; @Ahundheim

Kategorier

Arkiv

hits