Hurra for meg som fyller 23år.

14. Januar 1993.
Tenk at på denne dagen for 23 år siden kom jeg til verden. 
Jeg er på et punkt i livet hvor jeg føler meg både veldig gammel og ung samtidig. 
Jeg ER jo ikke gammel, men årene går fortere, bursdagen kommer fortere enn noen gang, og jeg vil bare være 20 igjen, hih! 

23år og mamma til to som blir 5 og 1år i år. 
Himmelskatten blir 2år i himmelen, og min mann blir hele 29. 
Dette året blir best, og jeg gleder meg til å se hva det har å tilby. Hipp hipp hurra for meg. 
Dagen ble feiret med en rolig morgen og besøk fra min beste(og eneste) svigermor.
Vi hentet så Athene i barnehagen før vi tok turen til Egon og feiret med deilig mat og herlig selskap. 
Anders har lovet meg sjokolade, jordbær, banan og massasje i kveld, så kveldens høydepunkt venter jeg enda spent på.


Holder på med et innlegg som tar for seg soverommene i huset.
Stay tuned. 

4 kommentarer

silje

14.01.2016 kl.22:56

Lenge siden jeg har vært innpå bloggen din og måtte lese meg helt ned til innlegget om historien om deg og Anders. Jeg har fulgt deg siden nettby faktisk, husker jeg var innpå profilen din og syns du var så pen! Jeg ville bli sånn som deg, du og Julie(?) var både morsomme og fine syns jeg. Når nettby la ned glemte jeg deg litt, og plutselig en dag kom jeg over instagramprofilen din. Det var rett etter du hadde fått Athene tror jeg, jeg elsket profilen din. Det var hverdag, det var en helt vanlig hverdag med restemiddager. Du var (er) fortsatt så altfor pen, og jeg elsket at du viste dine true colors av hverdagen. Du begynte senere å pusse opp litt møbler og jeg fikk også lyst å gjøre det samme. Måten du jobbet på og viste sider av livet som en helt vanlig person var så godt å se. Masse bilder av Athene, masse selfies (også fra du sto på jobb i LOL-butikken?? (hva er det hahah) og bare barn.

Plutselig fikk du mange følgere på instagram (velfortjent) alle ville ha oppskrift på bordet du hadde laget, og heldigvis spurte andre så jeg slapp :p Men bildene ble mer og mer upersonlig. For meg som hadde fulgt deg hele veien, merket jeg en stor forskjell, selvom jeg elsket interiøret savnet jeg litt de bildene der du var slik som meg, helt vanlig og noen ganger trøtt og sliten med en litt kjedelig middag. Også begynte du som Forever-living forhandler, hva skal jeg si her for å ikke fornærme noen? :p Jeg har ikke vært en stor FAN av forever-living fordi det en periode tok over hele facebook-feeden min og jeg følte at det ble presset på meg. Instagram ble full av wrapping og aloevera juicer, jeg ble til slutt ganske lei og sluttet å følge med lenger. Nå når jeg ser tilbake og leser blogg innleggene dine kjenner jeg deg igjen og du blir mer personlig igjen. Forever living har roet seg veldig ned, og det er faktisk mulig å følge med uten å føle at man leser et magasin (all reklame :p ).

Håper ikke du blir føler deg trakket på tærne, eller blir sint fordi at jeg skriver dette. Du virker som en helt super jente, og jeg beundrer deg. Jeg merket vel egentlig at du har jobbet og stått på og fortjener å være der du er i dag!

Jeg er ikke helt sikker på hva jeg vil frem til med å skrive alt dette her. Du har hvertfall vært en inspirasjon og en god rollemodell for meg tror jeg. Selvom hverdagen nå er mer sensurert og med et filter så vet jeg vel at det ikke alltid er slik som bildene sier, selvom det står friske roser i vasen betyr det ikke at de ikke er falske slik som mine. Håper vel egentlig på litt mer hverdag, og mat/middagsinspo på bloggen her!

Håper du har hatt en fin dag og GRATULRER SÅ MYE MED DAGEN!! <3

AnnHelenUndheimWaage

14.01.2016 kl.23:27

silje: Heii skjønne deg <3 Tusen takk for lang og fin melding :-D Så gøy at du klarer å sette ord på alt.
Jeg skjønner så utrolig godt hva du mener med alt du skriver, og ser ikke på dette som noen krass kritikk :-D.
Tusen takk for at du har fulgt meg i såå mange år! Det er utrolig gøy, og ikke minst er jeg imponert over hvor mye du husker, Hehe :-)
Jeg skjønner hva du mener når du skriver at du har "falt litt av lasset".
Jeg opparbeidet meg plutselig mange følgere og var usikker på hvor mye jeg ønsket å sette fokus på hverdagen min. Spesielt med tanke på eksponering av barna mine. Derfor ble det naturlig for meg å dele litt mindre av det, og litt mer av interiøret som mange nå har startet å følge meg for å se.
Jeg ønsker selv et mer personlig preg på både blogg og instagram, og har derfor startet å gjøre en forandring på den fronten nå!
Jeg kjenner selv jeg begynner å bli lei av å kun se perfekte hjem til en hver tid, Hehe!
Forever Living er jobben min, mitt levebrød, så der må jeg fortsette å dele med kunder og fremtidige kunder, men dette gjør jeg hovudsakleg inne på min FB side som er rettet mot de spesielt interesserte :-D
Håper du fortsetter å følge med. Grunnen til at jeg startet bloggen igjen var fordi jeg trengte et sted hvor jeg bare kunne lange ut om meg og mitt, så meg mer personlig finner du ihvertfall her :-D
TUSEN takk for bursdagshilsen og for at du skriver dette til meg <3 Setter stor pris på det, selvom det alltid er rart at folk ønsker et større innblikk inn i min kjedelige hverdag, Heheh :-D

Linda

15.01.2016 kl.11:28

Hei! Er du begynt på C9? Korleis går det??:)

AnnHelenUndheimWaage

15.01.2016 kl.11:33

Linda: Heii :) Nei, jeg er ikke startet enda! Nå hadde jeg jo bursdag, også reiser vi på tur om få dager, så jeg har valgt å utsette det til når vi kommer hjem igjen.
Husmorsferien skal nytes til det fulle, hehe!

Skriv en ny kommentar

AnnHelenUndheimWaage

AnnHelenUndheimWaage

23, Bergen

Velkommen til min lille verden. Lykkelig gift med min beste Anders. Sammen har vi fått 3 barn, Athene og Athelia, også har vi lille Althea i himmelen<3 Legger ut min hverdag som mor, kone, interiørfrelst og selvstendig næringsdrivende innenfor helse og karriere.

Kategorier

Arkiv

hits